عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

پرواز جنگنده‌های ترکیه بر فراز جزیره‌های مسکونی یونان

پرواز جنگنده‌های ترکیه بر فراز جزیره‌های مسکونی یونان تلویزیون رسمی یونان خبر داد که جنگنده‌های ترکیه بر فراز جزایر مسکونی این کشور به پرواز در آمده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۱۷ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 07
کد خبر: ۱۱۶۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، تلویزیون رسمی یونان روز جمعه خبر داد که جنگنده‌های ترکیه در اقدامی، به پرواز بر فراز جزایر مسکونی این کشور پرداخته‌اند.

بر اساس این گزارش، جنگنده‌های یونانی نیز پس از نقض شدن حریم هوایی این کشور، اقدام به رهگیری جنگنده‌های ترکیه کرده‌اند.

دو هفته پیش وزارت دفاع یونان اعلام کرده بود که ترکیه اقدام به اعزام ۲۵ هواپیمای نظامی از جمله ۲۰ جنگنده «اف-۱۶»، سه جت جاسوسی «سی ان ۲۳۵»، یک پهپاد و یک بالگرد به حریم هوایی این کشور کرده بود.

چندی پیش «نیکولاس چاردالیاس» معاون وزیر دفاع یونان هشدار داده بود که «ما می‌خواهیم روشن کنیم که مردان و زنان نیرو‌های مسلح یونان در هر زمان که لازم باشد برای دفاع از مقدسات استقلال ملی و حقوق حاکمیت همه یونانی‌ها آماده هستند».

روابط بین ترکیه و یونان، دو عضو ناتو که اغلب دچار تنش بوده به طوری که سال گذشته این روابط به شدت رو به وخامت گذاشت و کشتی‌های جنگی در شرق مدیترانه در نزاع بر سر مرز‌های دریایی و حقوق انرژی با هم روبرو شدند. یونان و ترکیه سال گذشته دردرگیری بر سر اکتشاف گاز در شرق مدیترانه به تقابل نظامی نزدیک شدند. ترکیه بار‌ها اعلام کرده که از یونان می‌خواهد تا راه حل‌های سیاسی مسالمت آمیز را اتخاذ کند تا راه حل‌های تهاجمی.

نخست وزیر یونان روز دوشنبه گفت، اگر ترکیه می‌خواهد روابط دوجانبه با اتحادیه اروپا راعادی کند، باید به اقدام‌های تحریک آمیز خود در دریای اژه، مدیترانه شرقی و علیه یونان پایان دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار